Lékař tyran: Hledá protekci u ministrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Lékař tyran: Hledá protekci u ministrů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šéf modřanské polikliniky Jaroslav Barták (53), který měl údajně držet v zajetí a týrat na Filipínách svoji českou asistentku Lucii (24), se snaží hledat spásu u svých vlivných přátel. Měl se například sejít s ministrem vnitra Janem Kubicem. Uhání také ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS).

Barták měl svoji asistentku vylákat na pracovní cestu. Tam ji však zavřel na pokoji, bil a snažil se nutit k sexu. K podobnému trýznění se přihlásilo i dalších sedm jeho bývalých podřízených. Bály se to ale oznámit, prý jim vyhrožoval svými známostmi. A těch měl vskutku požehnaně!

Existuje řada fotografií se špičkovými bývalými i současnými politiky napříč stranami. Pózuje na nich například s prezidentem Václavem Klausem, expremiéry Milošem Zemanem či Mirkem Topolánkem.

Objevil se také na oslavě 72. narozenin exprezidenta Václava Havla. Jeho kauza je však tak »žhavá«, že od svých vysoce postavených známých zřejmě pomoc čekat nemůže.

Přečtěte si
Jirka1313
16. 8. 2011 • 11:03

V normální zemi už by prodával v Modřanech kliniku, aby měl na odškodné. A pak by tam mohl v hale prodávat tak akorát sirky. Uvidím, jak to dopadne u nás.

marmat
16. 8. 2011 • 07:31

Co má ještě vyvádět, aby byl zadržen??? Tak si obejde protekce na véčách a obídkách a možná JEN z nouze povalí sličnou šatnářku ....NEUVÉRITELNÝ BINEC !!!

illis
15. 8. 2011 • 19:48

u mocných. Kdo pomohl Lucii, když ji týral, chudák holčina, ta bude mít trauma dost dlouho. Hnala bych ho klackem, odsoudit a Lucii ať soud přizná bolestné a odškodné za prožité utrpení, takový milion klidně. Že se nestydí, nemravný doktor , hanba . Ještě, že jsem měla štěstí na slušné doktory. Ještě ta cedule na jeho kanceláři "President", ten to nemá asi v hlavě v pořádku .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.