Krutý osud Američanky Ashlei (16): Ztratila celou rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Krutý osud Američanky Ashlei (16): Ztratila celou rodinu!

Letadlo při přistání havarovalo.
Letadlo při přistání havarovalo. (ČTK/AP)

Ashlei (16) byla smutná, že nemůže letět na rodinné setkání v St. Louis.

Onemocněla a musela zůstat v posteli. To jí však zachránilo život. Pět sourozenců i s rodiči totiž při návratu na Floridu zahynulo v troskách letadla, kterému selhal jeden z motorů.

Fred Teutenberg (†42) a jeho žena Terresa (†36) z floridského města Destin patřili ve svém okolí mezi relativně zámožné lidi. Fred řídil vlastní počítačovou firmu, Terresa měla malou uměleckou akademii.

Vedle automobilů si mohli dovolit i vlastní letadlo, typ Cessna C421, do kterého se vešla celá početná rodina. Pět z jejich šesti dětí s nimi odletělo na pravidelné rodinné setkání. Návrat domů se jim stal v sobotu osudným. Jeden z motorů přestal fungovat a Fred se snažil přistát na letišti v alabamském Demopolis.

S jedním motorem ale manévr nezvládl a stroj se zřítil do lesa a začal hořet. V troskách s rodiči zahynuli i synové Will (†10), Brendon (†9) a Peyton (†4) a dcery Ellie (†6) s Emmou (†2).

„K nalezení těl jsme museli použít infračervenou kameru, byla totiž ohořelá k nepoznání,“ řekl jeden ze záchranářů.Ironií je, že otec Fredovi několik dní před letem radil koupit nové letadlo, protože jeho cessna byla už 33 let stará.

„Neboj, tati, kdyby něco, tak mám přece dva motory,“ uklidňoval ho Fred. Pak došlo k tragické nehodě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.