Neuvěřitelná nehoda v Uherském Hradišti: Návěs vjel až do obýváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Neuvěřitelná nehoda v Uherském Hradišti: Návěs vjel až do obýváku!

Návěs s buňkou vjel přímo do domku.
Návěs s buňkou vjel přímo do domku. (pro Aha! – Marek Lukeš)

Jedenáctý červenec bude mít Vratislav Svoboda (38) z Uherského Hradiště v kalendáři označen jako své druhé narozeniny. Včera ráno totiž do obýváku jeho domu vjel v plné rychlosti uvolněný návěs z kamionu! Hlavu spícího pana Svobody minuly traverzy a cihly z hroutícího se domku o centimetry!

Ve zdi domu Vratislava Svobody teď zeje ohromná díra, kamion, který na návěsu vezl stavební buňku, roh domu doslova »ustřelil«! „Ještě teď se mi z toho klepou kolena!“ kroutil Svoboda nevěřícně hlavou.

„Naštěstí jsem spal na gauči na druhé straně pokoje, cihly a traverzy dopadly jen pár decimetrů od mé hlavy,“ dodal vyplašený Svoboda.

„Je mi jasné, že to byla má poslední noc v tomto domě. Zřejmě půjde k zemi,“ předvídal rozhodnutí statiků o nezbytné demolici starého rodinného domu. Nastěhoval se do něj přitom teprve nedávno...

Jak ke kuriózní nehodě došlo? Řidič (32) náklaďáku s dvěma obytnými buňkami na korbě tvrdí, že jel předepsanou rychlostí. Projížděl zatáčkou, když v tom...

„Ozvala se rána a já v zrcátku viděl, že se mi uvolnil návěs a vlítl přes chodník rovnou do baráku!“ popsal nešťastný šofér. „Je mi to hrozně líto, jedná se zřejmě o únavu materiálu. Zaplaťpánbůh, že se nikomu nic nestalo,“ soukal ze sebe v šoku.

Policisté teď šetří příčinu nehody. „Zřejmě opravdu prasklo tažné zařízení,“ sdělil Aha! mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.



Přečtěte si
cvalda
12. 7. 2011 • 18:47

Tak už jsem se dlouho nezasmál

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.