Rozloučení se zavražděnou maturantkou: Sbohem, Martino... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozloučení se zavražděnou maturantkou: Sbohem, Martino...

Pohřeb se konal v úzkém rodinném kruhu.
Pohřeb se konal v úzkém rodinném kruhu. (pro Aha! – Jan Čada)

Rodina a přátelé se včera v Holešově na Kroměřížsku rozloučili s Martinou V. (†19). Dívku podle policie brutálně zavraždil boxer Lukáš K. (21), který tvrdí, že byl jejím tajným milencem. Na pohřeb dorazil i dívčin oficiální přítel Tomáš.

Pro Tomáše musí být rozloučení dvojnásobně bolestivé. Nejenže svou dívku již nikdy neuvidí, ale zároveň ho mučí nejistota, zda mu byla Martina skutečně nevěrná, nebo zda si vše vrah jen vymýšlí.

Na pohřeb sice přišel, na sociální síti Facebook si však včera změnil svůj status ze »zadaný« na »nezadaný«. Ani rodina verzi o milenci nevěří.

„Nevěříme variantě s milencem! Byl to psychopat a recidivista, tak kdovíco tam mohlo být. Nevěřím té špíně!“ zlobí se Martinina sestra Andrea.

Pohřeb kvůli klidu hlídala policie. Martina spočine v rodinném hrobě v Kostelci u Holešova. Její údajný vrah je zatím ve vazbě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.