Novomanželé si dali polibek a... Zřítili se z balkonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Novomanželé si dali polibek a... Zřítili se z balkonu!

Z tohoto balkonu nešťastní novomanželé vypadli.
Z tohoto balkonu nešťastní novomanželé vypadli. (Aha! – Petr Novotný)

Strašlivou tragédií skončil den, který měl být pro dvojici nejkrásnějším v životě. Novomanželé se na pražském Žižkově chtěli vyfotit na balkoně. Po polibku se ale zřítili na beton. Nevěsta (†25) na místě zemřela, ženich (28) v nemocnici bojuje o život.

Novomanželé byli cizinci, šlo o Rusa a Litevku. Mladý pár se na balkonu údajně plánoval vyfotit. Po polibku se však oba novomanželé zřítili na betonový chodník.

Aby se k nim záchranáři mohli dostat, museli hasiči rozřezat železný plot. Hrůznému pádu přihlíželi všichni blízcí manželů.

„Muže jsme s těžkými zraněními převezli do vinohradské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranky Jiřina Ernestová. Ženich se v nemocnici podrobil operaci páteře. Podle některých svědků došlo mezi novomanželi těsně před pádem k hádce.

Policie však uvedla, že zatím nezjistila nic, co by napovídalo, že byl spáchán nějaký trestný čin.

„Nezdá se ani, že by hrál roli alkohol,“ dodal tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan. Co se přesně stalo, bude policie zjišťovat při výsleších svatebních hostů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.