Už to monstrum mají: Martinu (†20) z Hulína podřízl tajný milenec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Už to monstrum mají: Martinu (†20) z Hulína podřízl tajný milenec

Martina byla krásná a u mužů oblíbená dívka.
Martina byla krásná a u mužů oblíbená dívka. (pro Aha! – Marek Lukeš, ara)

Policisté obvinili podezřelého z vraždy blondýnky Martiny V. (†20) z Hulína.

Dívku podle nich uškrtil a podřízl její tajný milenec (21) ze Zlína. Brutálně zavražděnou dívku v kaluži krve a s hlavou téměř oddělenou od těla našel její oficiální přítel Tomáš P., když se vrátil z noční směny.

Ukázalo se, že Martina měla ráda mužskou společnost. Okolí krásné maturantky podezřívalo z vraždy bývalého přítele, který ji prý bil a měl mít problémy i s drogami. Ten však měl neprůstřelné alibi. Někteří se domnívali, že vrahem by mohl být i Tomáš P. Nakonec ale policisté našli dalšího muže v Martinině životě – tajného milence.

„Podle vyšetřovatelů jde o muže, který byl milencem oběti. Ta však nechtěla být jen tajným románkem a chtěla jít s pravdou ven mezi své kamarády,“ popsala policejní mluvčí Jana Bartíková.

Mladík má v minulosti již dva trestní záznamy, jeden za vydírání a druhý za výtržnictví. Obviněného dopadla zásahová jednotka v jeho bytě ve Zlíně. Za brutální vraždu mu hrozí až 20 let vězení, mluví se však i o výjimečném trestu doživotí.

Mladík podle policistů zřejmě nejednal v afektu a svůj čin si uvědomoval. Policisté zdůraznili, že brutálního vraha mohli zadržet již v sobotu, pokud by jim ovšem telefonní operátoři poskytli záznamy o telefonních hovorech a SMS. To ovšem nový zákon zakazuje...



Přečtěte si
jesie
17. 6. 2011 • 09:08

kdybys trochu přemýšlel, tak bys zjistil, že hillarka je chlap a hraje si s tebou jako kočka z myší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.