Tihle hafani už měli smůly moc - Teď hledají vaši lásku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tihle hafani už měli smůly moc - Teď hledají vaši lásku...

Sunny hodně vytrpěla,ale optimismus neztratila.
Sunny hodně vytrpěla,ale optimismus neztratila. (pro Aha! – utulek-skrivany.estranky.cz)

Psi vědí, co je věrnost a láska, nezištně ji dávají lidem. Právě lidé jim ale dokážou nejvíce ublížit – bijí je, trápí hlady, nechají je žít ve výkalech, mučit parazity, trpět bolestmi, když jsou nemocní.

V těžkých chvílích je klidně opustí. Naštěstí jsou ale i tací, kteří dokážou tyhle pejsky zachránit nebo jim pomoci. Přinášíme příběhy dalších dvou chlupáčů, kteří si vytrpěli své a nyní čekají na dobrého pána.

Sunny se na svět směje

»Sluníčko Sunny, tak mi teď říkají. Neustále se směji a jsem mazlivá přítulka. Jako pravá dáma tajím věk, ale je mi kolem čtyř let. Výškou i váhou jsem akorát do náruče.« Tak by se mohla představit fenka, která si už vytrpěla své.

„Dřív mi bylo hůř, když jsem ležela vyčerpaná v křoví se štěňaty v břichu. Bylo mi smutno a cítila jsem se opuštěná. Neměla jsem se na koho smát, nikdo mě nepohladil. Jídla bylo málo, ale svůj optimismus jsem si nenechala vzít,“ vzpomínala by Sunny.

V Azylu Skřivany si užívá teplo, pelíšek, jídla má dost, ale stále chybí páníček či panička, kteří by ji hladili a plnili by její misku dobrotami. „Kdybychom pak společně a třeba i s dalšími pejsky chodili dovádět ven, byla bych nejšťastnější pes na světě,“ říká Sunny každým pohledem.

Volejte 732 305 468, 495 492 786 - Sunny najdete v Azylu Skřivany.

Dino vyrostl mezi výkaly

Kříženec českého strakatého psa Dino je mladý, ale prožil už tolik zlého, že by to vydalo na několik psích životů! Je jedním z trojice psů, které veterinární správa odebrala majiteli v Aši.

Než se Dino dostal do chebského útulku, žil na zaneřáděném dvorku plném smetí, výkalů a haraburdí. Byl na smrt vyděšený a plachý. „Majitel na něm patrně ranami nešetřil,“ míní vedoucí útulku Marie Lokingová. Velmi rychle se zotavil fyzicky i psychicky, a dokonce našel v Chebu nový domov.

Bohužel nový pán ho opět vrátil s tím, že je nezvladatelný a na procházkách na vodítku tahá. A tak krásný Dino znovu čeká na novou šanci dobýt si něčí srdce. „V útulku se chová vzorně. Chce to jen malinko autority a je po všech problémech. Dino je pohodový pes,“ dodává Lokingová.

Volejte 732 156 634 - Dina najdete v útulku v Chebu.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.