Tohle vymysleli lidé: Vyhodili psa z auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tohle vymysleli lidé: Vyhodili psa z auta!

Čiko darovanou lásku rád vrátí. Je kastrovaný, čipovaný a plně očkovaný.
Čiko darovanou lásku rád vrátí. Je kastrovaný, čipovaný a plně očkovaný. (Pro Aha! – utulektibet.cz)

Nápady, jak se zbavit pejska, lidem nechybí. Nač se namáhat a hledat mu nový domov?

Stačí naložit zvíře do auta, šlápnout na plyn a někde cestou ho za jízdy z vozu vyšoupnout. Takový osud přichystal páníček i Čikovi, jehož příběh vám dnes přinášíme. Naštěstí jsou i dobří lidé. Fenka Esmé, kterou vyhodil majitel na mráz a o níž jsme psali 1. února, už má díky Aha! nového pána.

Čiko je velký turista

Čiko je už pejsek v letech, přesto ho bývalý majitel zradil a v obci Křižanovice u Brna vyhodil z auta. Navzdory tomu Čiko na svět nevrčí. Zůstal milým a hodným pejskem, je přátelský k lidem i zvířatům.

„Veterinář mu zjistil sníženou funkci štítné žlázy a slabší srdíčko, a tak je závislý na dvou lécích. Nejsou ale finančně nákladné,“ říká Alžběta Humlíčková, majitelka útulku Tibet v Marefách u Brna.

Čiko si rozhodně umí života užívat. Miluje turistiku, ale je i nadšený »povaleč«. „Zasloužil by si pěkný domov, kde by mohl žít s páníčky, kteří by ho měli rádi a zároveň byli zodpovědní k jeho zdravotnímu stavu, který má velmi příznivé vyhlídky,“ dodává Humlíčková. Při dobré péči mohou s Čikem prožít ještě dlouhá léta.

Čiko čeká v útulku v Marefách u Brna. Volejte 608 818 627.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.