Smutný osud pěti štěňátek: Vyhodili je na mráz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutný osud pěti štěňátek: Vyhodili je na mráz!

Bobeš
Bobeš ( pro Aha! – mpb.cz)

Lidská krutost nezná hranic. V Brně před několika dny někdo na mráz pohodil pět štěňátek. Přežila jen úplnou náhodou, díky které se teď s nimi můžete seznámit na stránkách Aha!

Osudy chlupáčů, kteří skončili v útulcích a kterým ublížili lidé, zveřejňujeme každý den. Naštěstí se mezi vámi najdou i tací, kteří dokážou pejskům pomoci nebo se jich přímo ujmout...

Před pár dny nevěřila žena v brněnské Vycházkové ulici vlastním očím a uším. Odněkud se ozývalo slabé naříkání. Šla po zvuku a to, co spatřila, jí doslova vyrazilo dech. V osmistupňovém mrazu se tady choulilo v krabici pět nádherných štěňátek. Bojovala doslova o holý život! Žena ihned zalarmovala strážníky, a ti štěňátka převezli do útulku k veterináři. Byla podchlazená, ale jinak v pořádku. A teď tihle čtyři fešáci a jedna fenečka čekají na nové páníčky.

„Teď budou ještě několik dní v karanténě a očipujeme je. Štěňátka byla zdravá, pouze jsme je museli odčervit,“ řekli Aha! pracovníci útulku. O jakou rasu se jedná, ale nikdo neví. „Je to pouliční směska, asi budou většího vzrůstu,“ doplnili v útulku s tím, že štěňátka váží zhruba 3 kila. Navíc nejsou vůbec plachá, jsou zvyklá na člověka. Jejich původní majitel asi zjistil, jak moc lezou do peněz, a krutým způsobem se pejsků zbavil...

Volejte 541 420 111 - Štěňata najdete v brněnském útulku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.