Přepadení na Domažlicku: Byli to falešní policajti?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Přepadení na Domažlicku: Byli to falešní policajti?!

Manévry v Tlumačově jsou zatím bez výsledku. Lupiči stále prchají.
Manévry v Tlumačově jsou zatím bez výsledku. Lupiči stále prchají. (Ilustrační foto ara)

Horor zažili obyvatelé domu na samotě v Tlumačově na Domažlicku, když k nim uprostřed noci vpadli zakuklení ozbrojenci v černých kombinézách, údajně falešných policejních uniformách. Šlo o vyřizování účtů či loupež?

Ozbrojení muži do domu vnikli v noci ze čtvrtka na pátek a spoutali hned několik osob. Než dorazila policie, vzali nohy na ramena. Vyšetřovatelé rozjeli rozsáhlé pátrání, zapojili se i jejich kolegové z Německa. Ještě včera odpoledne ale nechtěli o případu sdělovat jakékoliv podrobnosti. „Na tísňové lince jsme přijali oznámení, že do domu v obci v příhraničí Plzeňského kraje měli vniknout ozbrojení muži, kde poté spoutali několik osob,“ řekla jen policistka Dagmar Brožová.

Na místo vyjela řada hlídek, které začaly pátrat. „Přivolán byl policejní psovod se služebním psem, nasazen byl také vrtulník. Vyvíjíme maximální úsilí, abychom podezřelé zadrželi,“ doplnila policistka s tím, že v současné době kriminalisté provádějí úkony trestního řízení a další bližší informace neuvolní.

Pátral po nich i policejní vrtulník.

Podle serveru krimi-plzen. cz na sobě měli lupiči falešné policejní uniformy. Osazenstvo domu okradli o blíže nespecifikovanou částku, údajně v řádu statisíců, nikoho ale nezranili. Na místě nebyla ani záchranná služba. Všem, kteří se přepadení účastnili, hrozí za loupež provedenou v organizované skupině až 12leté vězení.

Provozovatel nočních klubů

Majitelem domu, kde se přepadení odehrálo, má být podle serveru novinky.cz podnikatel německého původu Johann G., který má v Česku povolený pobyt a provozuje noční kluby. Údajně byl také odsouzen s tříletou podmínkou v roce 2020 za kuplířství – měl získávat provizi ze sexuálních služeb prostitutek ve svém klubu.

 

Přečtěte si
lukim
14. 4. 2024 • 04:22

Proč ten otazník v nadpisu? Nebo si fakt myslíte, že to byli skuteční policajti??? Tak to jste se zbláznili!!!!

pravlast
13. 4. 2024 • 08:40

Kolegové z Německa se zapojili aby svého soukmenovce zachránili před českou zvůlí???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.