Zápasník MMA Jaroslav Jartim: Loupil v boji proti drogám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zápasník MMA Jaroslav Jartim: Loupil v boji proti drogám

K přepadením se Jaroslav Jartim přiznal.
K přepadením se Jaroslav Jartim přiznal.  (Foto Aha! – Karel Janeček)

Dvě loupežná přepadení přiznal u krajského soudu známý bojovník MMA Jaroslav Jartim (31). Přepadl a okradl se známým prý jen dealery, kteří údajně prodávali pervitin dětem.

Vyšetřování ale ukázalo, že věc se má poněkud jinak. Zápasník a jeho kolega totiž předávali zisky z lupů ostravskému Řekovi, který jim následně vyplácel desátek a zbytek si nechával. A jak se přepadení odehrávala? Prvního dealera vylákala jejich volavka Nathalia H. a s komplicem Robertem D. ho zmlátili a obrali o mobily a 45 tisíc.

Druhého překupníka přepadli u něho v bytě. Nathalia zazvonila, duo poté vběhlo dovnitř a zmocnilo se 50 tisíc. „Jsem nepřítel drog, sám mám syna. A ani ke sportu prostě drogy nepatří a já je odmítám. Proto jsem šel oběma prodejcům domluvit,“ dělal ze sebe u soudu svatého Jartim. Útočníkům hrozí nyní za organizovanou loupež až 12 let.

Přečtěte si
Milan Pacák
6. 3. 2024 • 05:58

Dovolím si pár poznámek pokud ne obyčejní lidé nebudou bojovat za zlo a drogy,tak nikdy nebude droga vymícena.
Vy jste potrestaly chlapa co obral dealery drog?

pravlast
7. 2. 2024 • 11:09

Na všechny vařiče a dealery včetně kurýrů bych zavedl thajské právo.Kdo si pamatuje Hanykowicze ?(možná jsem to jméno nenanpsal správně,nevím,)ale je tu ještě jeden s doživotím a sedí snad u nás,doma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.