Američtí manželé obdrželi urnu s popelem syna, ale... Vstal z mrtvých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Američtí manželé obdrželi urnu s popelem syna, ale... Vstal z mrtvých!

Rodina dostala urnu s popelem cizího muže.
Rodina dostala urnu s popelem cizího muže. (Foto Facebook)

Bizarní příběh prožila rodina ze státu Oregon v USA. Obdržela urnu s popelem zesnulého syna a jeho úmrtní list. Jenže jak se později ukázalo, Tyler Chase (23) žije.

Tyler Chase z města Portland se potýkal se závislostí na drogách a dostal se do léčebného programu. S rodinou nebyl v kontaktu několik let. Když šel v prosinci do kanceláře ministerstva sociálních služeb, aby zjistil, proč mu nechodí dávky potravinové pomoci, které mu v říjnu byly schváleny, čekal jej šok. „Můžeme vidět váš průkaz,“ zeptal se jej úředník. Tyler mu svůj průkaz totožnosti předal a úředník se nestačil divit. „Tady mám informaci, že jste mrtvý,“ konstatoval. T

ylerova rodina mezitím dostala urnu s popelem a synův úmrtní list. Příčinou úmrtí zpopelněné osoby bylo předávkování drogami, ale zesnulý muž nebyl Taylor Chase. Když policisté našli tělo muže, který se předávkoval, našli u něj peněženku a v ní dočasný náhradní řidičský průkaz, který patřil Tylerovi. Zesnulý se zřejmě léčil ve stejném odvykacím centru jako Tyler a odcizil mu peněženku. Když tak policisté ohledávali mrtvolu, chybně ji identifikovali jako Tylera. „Našli u něj můj řidičák a řekli si, že jsem to já,“ podotýká samotný Tyler. Úředníci si omyl uvědomili po třech měsících a informovali rodinu Chaseových, že jejich syn žije. Zároveň uspořádali videohovor, který Tylera s rodinou po letech propojil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.