Další opravy Barrandovského mostu: Dopravní peklo nepřišlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další opravy Barrandovského mostu: Dopravní peklo nepřišlo!

Silničáři zavřeli severní část mostovky.
Silničáři zavřeli severní část mostovky.  (Foto Aha! – David Malík)

Bez kolapsu, které by zašpuntoval dopravu, odstartovala včera ráno předposlední etapa opravy Barrandovského mostu. Auta jela krokem místy na Jižní spojce a na Strakonické.

Třetí ze čtyř etap opravy Barranďáku zahájili včera stavbaři frézováním vozovky severní části severní mostovky. Tu uzavřeli a na mostě se kvůli tomu jezdí v každém směru ve třech pruzích. Od Jižní spojky a Modřan řidiči kličkují po zkonstruovaných přejezdech. V červnu ji vystřídá závěrečná etapa, kdy se dělníci přesunou přesunou na jižní část severního mostu. Hotovo chtějí mít do konce letních prázdnin.

Zpoždění jen 15 minut

Vážnější komplikace silničáři včera nezaznamenali. Doprava v okolí mostu ustála i uzavření Strakonické rampy, kvůli němuž se řidiči ze Strakonické musí otáčet na Lihovaru a na most najíždět od Smíchova. „Dopravní situace byla srovnatelná s pondělní ranní špičkou,“ řekla Aha! mluvčí Technické správy komunikací Barbora Lišková. Zpoždění podle ní mohlo činit maximálně 15 minut.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.