Oprava Barrandovského mostu v Praze začala: Kolony aut a zpoždění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Oprava Barrandovského mostu v Praze začala: Kolony aut a zpoždění

Na Barrandovském mostě se včera opět naplno rozběhly stavební práce.
Na Barrandovském mostě se včera opět naplno rozběhly stavební práce. (Foto Aha! – M. Přibyl, ĆTK/M. Říhová )

Raději s až půlhodinovou časovou rezervou by měli počítat řidiči, kteří ve špičce vyrazí přes pražský Barrandovský most. Včera ráno začala II. etapa jeho rekonstrukce. Dopravu komplikuje start hlavní fáze II. etapy jeho opravy.

Vyhnout se rozkopanému mostu mohou řidiči na hlavní objízdné trase po Pražském okruhu. Kdo na most přesto vjede, musí se kromě zavřeného nájezdu z ulice K Barrandovu popasovat se sníženým počtem jízdních pruhů a počítat s dlouhými kolonami. „Řidiči by měli vyjíždět s rezervou 15 až 20 minut. V ranní a odpolední špičce by zpoždění mohlo přesáhnout i půl hodiny,“ doporučila mluvčí Technické správy komunikací Barbora Lišková.

Vrátí se Krejčíř? Jeho vila budí pozornost! Dopravní peklo v Praze a obavy o hokejisty

Video se připravuje ...

Rekonstrukce mostu začala loni na jižní polovině jeho jižní části. Práce jsou rozložené do několika let a potrvají vždy jen část roku. Za celé období vyjdou na 594,5 milionu korun. Soumostí z roku 1983 tvořené dvěma částmi, severní a jižní, se dosud nikdy neopravovalo...

Modelace dopravy

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.