Jak probíhá rekonstrukce Barrandovského mostu? STOJÍME! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jak probíhá rekonstrukce Barrandovského mostu? STOJÍME!

Barrandovský most
Barrandovský most (Barrandak.cz)

Při průjezdu Prahou se obrňte trpělivostí a vyrazte s pořádným předstihem. Dnes se na Barrandovském mostě opět naplno rozjely stavební práce. Vedení města radí se místu vyhnout.

Uzavřena je nájezdová rampa vedoucí z Barrandova, kterou využívá až dvojnásobek aut, než strakonickou. Ta rekonstrukcí prošla loni. „Dopad na dopravu bude výraznější. Chtěl bych řidiče požádat, aby se v době rekonstrukce mostu vyhnuli, nebo si naplánovali cestu mimo dopravní špičku,“ řekl náměstek primátora pro dopravu Zdeněk Hřib (41, Piráti). Město řidičům doporučuje využít několikakilometrovou objížďku přes již tak silně vytížený Pražský okruh. Kromě barrandovské rampy je uzavřen vždy jeden jízdní pruh v obou směrech. Průjezdné zůstaly tři a tři.

Minule termín nestihli

Rekonstrukce Barrandovského mostu za cca 600 milionů korun proběhne ve čtyřech etapách rozplánovaných do roku 2026. Loni stavbaři kvůli komplikacím přetáhli termín o měsíc a půl. Letos by měli podle harmonogramu skončit 14. srpna...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.