Paní Dagmar má narozeniny jednou za čtyři roky: Slaví sedmnáctiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Paní Dagmar má narozeniny jednou za čtyři roky: Slaví sedmnáctiny!

Narozky jednou za 4 roky? Se svým věkem je spokojená.
Narozky jednou za 4 roky? Se svým věkem je spokojená. (Foto Aha! – S. Červená, D. Malík)

Tohle je ale věc, co se narozenin týká, tak ještě nesmí ani na víno. „No není to krásné? Ještě pořád nejsem plnoletá, je mi podle kalendáře 17 let,“ usmívala se Dagmar Masná ze Zlína. Že je v tom nějaký háček? Narozeniny má dnes, 29. února...

„Ať si každý spočítá, kolik je mi ve skutečnosti,“ žertuje dáma, která tento den vždy považovala za velmi slavnostní. „Vždycky jsem se moc těšila, den je to výjimečný. Když nebyl přestupný rok, slavili jsme 28. února. Nikdy se to nepřehouplo až do března. A protože datum je mimořádné, o to víc lidí si kupodivu na mě vzpomene. Známí volají, dostávám kytičky. Ty vždycky potěší,“ pokračovala.

I dnes bude její narozeninový den parádní. „Jedeme s manželem do Brna a dárkem je návštěva vily Tugendhat. Pak dobrá večeře,“ těší se žena zrozená ve znamení ryby, která již 40 let pracuje v cestovním ruchu.

Přečtěte si
Celebrity-chachacha
29. 2. 2024 • 10:12

Ja jsem narozeniny nikdy neslavil ,takže podle mě mi je už hodně let teprv 11 měsíců.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.