Kdy se rodí milionáři? Dle průzkumu 30. listopadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kdy se rodí milionáři? Dle průzkumu 30. listopadu!

Na prasátku plném penízků pojedeme, když se dobře narodíme. Anebo když budeme fest makat!
Na prasátku plném penízků pojedeme, když se dobře narodíme. Anebo když budeme fest makat! (Foto scom)

Abyste se stali milionářem, potřebujete buď pořádnou dávku štěstí, nebo slavit narozeniny ve správný den. Finanční experti totiž na základě výzkumu na pěti stech boháčích vypočítali, které datum narození vás přímo předurčuje k životu v přepychu a luxusu.

Odborníci z organizace Coupon Follow si vzali do merku pět set milionářů z celého světa a hledali alespoň jeden atribut, který by měli všichni stejný. Nakonec došli k překvapivému zjištění – totiž že největší část pracháčů se narodila v podzimních měsících. I zima na ně ale byla štědrá... I když už to nedoženeme, protože jsme se třeba narodili v létě, můžeme aspoň myslet na potomstvo a založit rodinu v pravý čas.

Kdo je nejbohatší?

V čele žebříčku nejbohatších lidí světa se již tradičně předhánějí tři pracháči – Bernard Arnault (74), Elon Musk (52) a Jeff Bezos (59). Aktuálně mu vévodí francouzský podnikatel Arnault, který vlastní světové luxusní značky jako je Moët, Louis Vuitton či Hennessy. Jeho jmění přesahuje 211 miliard dolarů (asi 4,7 biliardy korun). V pořadí druhý Elon Musk řídí vesmírnou agenturu Space X a automobilku Tesla, Jeff Bezos je zase šéfem Amazonu. Nejbohatší Češka Renáta Kellnerová (56) je v seznamu »až« 101. Vlastní majetek zhruba ve výši 16,8 miliard dolarů (376 miliard korun).

Chce to počít v únoru!

● Hned 45 movitých z celého světa slaví narozeniny v říjnu.

● Nejvíce budoucích milionářů se ovšem narodilo 30. listopadu. Ve vzorku, který experti zkoumali, jich našli hned 19.

● V těsném závěsu jsou šťastlivci narození na Nový rok, 1. ledna. V tento den přišlo na svět 13 boháčů. Finanční zajištění je podle expertů zároveň stále větším tématem i pro mladé lidi okolo 18 let. Dle statistik si více než polovina populace v této věkové kategorii dala letos za novoroční předsevzetí, že budou víc šetřit. Inu, i spoření může být cestou k pohádkovému jmění. Obzvlášť když vám zrovna hvězdy nepřály a narodili jste se uprostřed léta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.