Přepadená pošťačka... Lupiče posílá do pekla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přepadená pošťačka... Lupiče posílá do pekla

Adam Z. u Krajského soudu v Brně včera loupež plně přiznal, nesouhlasil jen s tím, že by pošťačku držel za krk.
Adam Z. u Krajského soudu v Brně včera loupež plně přiznal, nesouhlasil jen s tím, že by pošťačku držel za krk.  (Foto Aha! – H. Zdeněk, Policie ČR)

Dlužil, kam se podíval. Adam Z. (34) proto loni 20. dubna přepadl poštu v Bedihošti na Prostějovsku. Pracovnici (55) donutil vydat tržbu, pak ji svázal a zamkl. Nyní o jeho trestu rozhoduje Krajský soud v Brně.

„K loupeži se přiznávám a moc se omlouvám poškozené. Trest si zasloužím,“ řekl včera u Krajského soudu v Brně Adam Z. Loupež podle svých slov neplánoval, mělo jít o zkrat. „Dlužil jsem asi milion,“ řekl. Pošťačka se líčení u soudu nezúčastnila. Soudkyně jen četla její výpověď. „Ať se smaží v pekle,“ vzkázala lupiči. Adamovi Z. hrozí až deset let za mřížemi a placení tučného odškodného. Z pošty si přitom odnesl pouhých 62 800 korun.

Ze zachránce gauner

Adam V. v roce 2014 zachránil v Otrokovicích ženu, která bezvládně ležela na zemi. Před příjezdem záchranky jí vytáhl zapadlý jazyk, přičemž ho kousla do prstu. Dodnes má jizvu...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.