Nehoda u Hostivic: Čtyři auta v sobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nehoda u Hostivic: Čtyři auta v sobě

Hasiči museli dodávku stabilizovat, aby se znovu nepřevrátila a pravidelně ji kontrolovat termokamerou, protože je na elektropohon.
Hasiči museli dodávku stabilizovat, aby se znovu nepřevrátila a pravidelně ji kontrolovat termokamerou, protože je na elektropohon. (Foto Aha! – David Malík)

Velkou nepřízeň osudu včera ráno zakusily posádky tří aut a jedné dodávky, které se srazily na křižovatce mezi Chýní a Hostivicí v okrese Praha-západ. Bouračka si kromě materiálních škod vyžádala jednu zraněnou ženu.

K nehodě došlo před sedmou hodinou na křižovatce ulic Hostivická a Hájecká, poblíž hostivické místní části Břve. „Pode prvotního zjištění řidič dodávky s největší pravděpodobností nedal přednost osobnímu vozidlu, které jelo po hlavní. Došlo ke střetu a následně do nich narazila další dvě auta,“ řekla mluvčí policistů Michaela Richterová. Dodávka skončila na střeše a jedna žena z osobáku skončila se středně těžkými poraněními v nemocnici, ostatní vyvázli bez zranění.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.