Smrt po pádu z 15 metrů! Dodávka u Krupé se zřítila z mostu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smrt po pádu z 15 metrů! Dodávka u Krupé se zřítila z mostu

V rozmláceném voze přežili dva lidé.
V rozmláceném voze přežili dva lidé. (Foto Aktu.cz)

Smyk na zledovatělé vozovce a pád z patnáctimetrové výšky! Tragickou nehodu dodávky u Krupé na Rakovnicku nepřežili dva muži. Další dva utrpěli vážná zranění!

Proč dodávka spadla z mostu, vyšetřuje policie. Nejpravděpodobnější příčinou je zledovatělá silnice. „Neštěstí se stalo na mostě, kde probíhají stavební práce. Tady se pohybují pouze dělníci a vozidla stavebních firem, dodávka stavební firmy se čtyřmi lidmi měla jet provést nějaké stavební práce, dostala smyk a zřítila se dolů,“ řekla policistka Michaela Richterová.

Z této výšky dodávka spadla.

Těžká zranění

Neštěstí se stalo na mostě přes Krupou na silnici I/6 u nádraží Krupá. Ve voze byli čtyři cizinci. „Dva z nich utrpěli těžká mnohočetná poranění,“ řekla mluvčí záchranné služby Monika Nováková. „U jednoho pacienta měl lékař podezření na krvácení do břicha, dále podezření na zlomeninu pánve a horní končetiny,“ doplnila Nováková. Policisté včera ve středních Čechách evidovali větší množství nehod kvůli namrzlým silnicím. Od půlnoci do půl desáté dopoledne se jich stalo přes sedm desítek. Nejhorší situace byla na dálnici D10, na Kutnohorsku a na Nymbursku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.