Brutální a překvapivé napadení v Chebu: Seniorku srazil k zemi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brutální a překvapivé napadení v Chebu: Seniorku srazil k zemi

Útočník obutý do pantoflí prudce vykopl...
Útočník obutý do pantoflí prudce vykopl... (Foto PČR)

Procházel kolem a zničehonic prudkým kopnutím do hlavy srazil seniorku (69) k zemi. Brutální napadení v Chebu, které má na svědomí Slovák (26), zachytily kamery. Už je v rukou policie.

Otřesný případ se odehrál ve středu po poledni u poměrně rušné ulice. Poté, co žena upadla na zem, k ní agresor přistoupil a snažil se ji obrat o batoh. Seniorka se i přes zranění, s nímž byla převezena do špitálu, dokázala ubránit. Utekl tak s nepořízenou. „Útočníka jsme krátce nato zadrželi v nedalekém parku,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že muž nebyl pod vlivem drog ani alkoholu.

Podle informací Aha! je však útočník závislý na pervitinu, čemuž by odpovídal i neobvykle trhavý pohyb jeho těla, který byl k vidění na zveřejněných záběrech. Policisté muže obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za což mu hrozí 10 let odnětí svobody.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
8. 12. 2023 • 17:44

Ešťe toho šmejda nezavřeli? Cheb je tak jak tak město feťáků a čučorietek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.