Nedostatky na vaší kráse? Vyřešte je ve třech krocích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nedostatky na vaší kráse? Vyřešte je ve třech krocích!

 (SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC)

Každá žena si zaslouží cítit se krásná, ale ne každému do vínku příroda nadělila husté vlasy, dlouhé řasy a zářící pleť. Na vině ale může být i nedostatečná či špatná péče. Dosáhněte toho, po čem jste vždy toužila díky těmto jednoduchým radám a tipům.

Vaše vlasy si zaslouží tu nejlepší péči!

V touze po krásných a hustých vlasech, někdy ženy přistupují k zásadním řešením, která mohou mít opačný efekt. Nadměrné vypadávání vlasů může být způsobeno tepelnou úpravou, pravidelným a nešetrným barvením či nevhodným stylingem. Roli hraje také stres, hormony nebo špatná výživa třeba v souvislosti s dietami či nevyváženou stravou. Pokud tedy vlasy vypadávají, lámou se, ztrácejí objem, jsou suché a bez lesku je dobré zamyslet se nad tím, jak o ně pečujeme a doplnit do stravy vitaminy, minerály a další funkční složky.

Kvalitní péči o vlasy a dostatek potřebných vitaminů a minerálů vám poskytne unikátní řada farmaceutických přípravků Vlasové hnojivo. Složení produktů obsahuje složky pečlivě vybrané s cílem podpořit růst i hustotu vlasů a omezit jejich vypadávání. Vlasová výživa v podobě tablet díky vysokému obsahu biotinu rychle a účinně redukuje nadměrné vypadávání vlasů, podporuje jejich růst a kvalitu. Ve složení tohoto doplňku stravy najdete vysoké dávky sirných aminokyselin, vitamínů a minerálů, které jsou klíčové pro stav vlasů a vlasové pokožky.

Dalším krokem v péči o vaše vlasy by měl být kvalitní šampon. Ten by měl totiž vaše vlasy nejen umýt, ale také zregenerovat, posílit a především chránit. Ve složení vašeho šamponu by proto neměl chybět kofein prokrvující vlasové folikuly, kopřiva, zelený čaj a silymarin. Právě tyto látky naleznete v šamponu Vlasové hnojivo, který podporuje růst nových vlasů, zvyšuje odolnost vlasových buněk a pomáhá vytvářet objem, lesk a sílu vlasů. Jako u všech kofeinových šamponů ale platí, že je nutné zachovat délku aplikace, aby se účinné látky stihly dostatečně vstřebat do pokožky. Při intenzivních problémech s vypadáváním a kvalitou vlasů doplňte péči ještě o koncentrované bezoplachové sérum Vlasové hnojivo.

Dopřejte pleti pořádnou dávku kolagenu!

Pro dokonalou, zdravou a hlavně mladě vypadající pleť bez vrásek je zapotřebí dopřát pleti péči nejen zvenčí, ale také zevnitř! Tou nejdůležitější látkou pro elasticitu pleti je kolagen, a právě jeho úbytek má vliv na předčasné stárnutí pleti. První vrásky a jemné linky se objevují na různých částech obličeje. Nejdříve se vrásky rýsují u vnějších koutků očí, později pak na čele, mezi obočím a také mezi nosem a ústy, kde se tvoří vrásky nejhlubší. Nejlepší volbou je tedy doplnit kolagen. 

Collagen drink Pleťové hnojivo je doplněk stravy ve formě osvěžujícího nápoje s chutí tropického ovoce. Obsahuje vysokou dávku kolagenu a také extrakt zeleného čaje, který pleti propůjčuje svěží a rozzářený vzhled, omezuje projevy stárnutí a redukuje vrásky. Díky obsaženému extraktu vinné révy je pleť celkově krásnější, jsou redukovány nedokonalosti pokožky a omezeny projevy celulitidy. Kromě těchto účinných přírodních látek obsahuje také biotin a vitaminy C a B5, které blahodárně působí na stav vlasů, nehtů i pokožky. A unikátní složku Vitae© z chlorelly.

Dlouhodobé a k řasám šetrné řešení pro dlouhé a husté řasy? Řasové hnojivo!

Přestože je vypadání řas naprosto normální, za jejich špatný stav někdy může i naše nevhodná úprava či péče. Časté nalepování umělých řas, prodlužování či nešetrné odličování může vést k jejich nadměrnému vypadávání. 

Kromě úpravy stravy a šetrnějších kosmetických úprav, můžete sáhnout po séru Řasové hnojivo! To zajišťuje rychlou a efektivní stimulaci růstu řas, omezuje jejich vypadávání a celkově zlepšuje kvalitu, délku, hustotu i objem řas. Vhodné je také pro obnovu růstu obočí například po nešetrném vytrhávání. Koncentrované složení spojuje účinky jedinečné složky Genistein, stimulující růst nových řas, kofeinu, biotinu, kreatinu zajišťující obnovu keratinových buněk a regeneraci stávajících řas a pečujícího panthenolu. Těšit se tak můžete z řas nekonečně dlouhých, hustých, hebkých a objemných. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.