E-mailům o výhře nevěřili, teď jsou v balíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

E-mailům o výhře nevěřili, teď jsou v balíku!

Manželé nevěřili, že vyhráli...
Manželé nevěřili, že vyhráli... (facebook)

Když manželé James (42) a Sally (40) Briggsovi začali dostávat e-mailové zprávy, kde se psalo, že vyhráli v loterii v přepočtu 3,2 milionu korun, mysleli si, že jde pouze o nevyžádanou poštu, tedy spam. Teď jim každý měsíc chodí na účet balík peněz...

Dvojice z anglického města Wallsal ignorovala e-maily z Národní loterie celé týdny. Až 3. srpna byla oficiálně zveřejněna výherní čísla a jim došlo, že nejde o vtip. Manželé skutečně uspěli a měsíčně jim teď na účet chodí přes 265 tisíc korun. „Když mi přišel čtvrý e-mail a viděl jsem ta výherní čísla, Sally jsem nic neřekl a rozhodl jsem se, že zavolám do loterijní společnosti. Tam mi konečně potvrdili, že se mi to nezdá, ale opravdu jsme vyhráli,“ popisuje šťastný výherce. „Tak jsem jí jen napsal zprávu, že s ní potřebuji večer něco probrat,“ směje se.

Sally Briggsová tomu nejprve nemohla uvěřit, ale pak propukla v nadšení. „Myslela jsem si, že je to vtip nebo si z nás někdo dělá legraci,“ líčí Sally. Výhra manželům, kteří jsou svoji 4 roky, výrazně pomohla od finančních problémů. Splatili půjčku na auto, mají v plánu pořídit nové vchodové dveře, nový notebook a James touží po nových hodinkách. Manželé také chtějí investovat do nemovitostí a hodlají podniknout výlet do Vancouveru.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.