Šťastný Američan den po zásnubách: Vyhrál 9 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šťastný Američan den po zásnubách: Vyhrál 9 milionů!

Asi uhodnete, že výhru chce použít na svatbu se svou nyní již snoubenkou.
Asi uhodnete, že výhru chce použít na svatbu se svou nyní již snoubenkou. (Foto Iowa Lottery, Reuters)

Největší životní štěstí si vybral během 24 hodin. Američan Nick Miller (31) v pátek požádal svou přítelkyni o ruku a ta souhlasila. Druhý den pak v loterii vyhrál v přepočtu 8,7 milionu korun.

Nick je typický venkovan ze státu Iowa. Bydlí v malé vesničce Bernard, farmaří se svou rodinou a pracuje ve firmě, která staví železniční přejezdy. Celé poslední týdny plánoval, jak požádá o ruku svou dlouholetou přítelkyni. Minulý týden v pátek se konečně odhodlal a před Lauren Timmermanovou poklekl. Dívka souhlasila.

Hned druhý den ráno se s bratrem cestou do práce zastavili na snídani v nedalekém Cascade a uvnitř bufetu si Nick všiml, že v místní loterii Super 7s Progressive InstaPlay se pořádně nashromáždil jackpot. A tak si koupil los za 30 dolarů (660 Kč). Když po chvíli začal kontrolovat výherní čísla, zjistil, že jackpot 8,7 milionu korun vyhrál právě on. „Nějakou dobu jsem tomu nemohl uvěřit. Musel jsem to několikrát zkontrolovat a ještě jsem to pak ověřil v mobilní aplikaci,“ uvedl Nick.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.