Zemanova sezona na rybníku, ale.. Pavel má za sebou peřeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zemanova sezona na rybníku, ale.. Pavel má za sebou peřeje!

Prezidenti na vodě: Pavel zamířil v kajaku na divokou řeku, Zeman letos opět vytáhne nafukovací člun
Prezidenti na vodě: Pavel zamířil v kajaku na divokou řeku, Zeman letos opět vytáhne nafukovací člun (ČSK/Kanoe.cz/Blesk)

Zpravidla během července Miloš Zeman (78) vyplouvá na rybník v Novém Veselí a svůj »obřad« prý nevynechá ani letos. To současná hlava státu Petr Pavel (61) má už křest vodou za sebou!

„Je to každoroční obřad, který nevynechám do konce života.“ Tak Zeman už dříve mluvil o své plavbě ve žlutém nafukovacím člunu Challenger 300. Zeman ji nevynechával ani poté, co kvůli onemocnění musel usednout na vozík. „I když mi nohy trochu neslouží, veslovat ještě umím,“ dodal exprezident pro CNN Prima News letos v květnu s tím, že i tento rok se na vodu chystá. Kdy? „V průběhu letních prázdnin, přesný termín nevím,“ sdělil Aha! mluvčí exprezidenta Jiří Ovčáček.

Prezident v divoké vodě. Petr Pavel na mistrovství světa v Roudnici

Video se připravuje ...

Zemanův nástupce ve funkci Pavel už má vodu – ovšem poněkud divočejší – za sebou. O víkendu se totiž zapojil do juniorského šampionátu ve sjezdu na řece v Roudnici nad Labem. „Sám jsem si dokonce jízdu v roudnickém kanálu vyzkoušel s šestinásobným mistrem světa Tomášem Slovákem,“ pochlubil se na Facebooku. Co myslíte, které hlavě státu to na vodě sluší víc?

Přečtěte si
Wholds Wholds
11. 7. 2023 • 11:42

Money making home based work to start earning every day more than $600 simplydoing copy and paste work online. Previous month imade $18320 from this job andi gave this only 2 hrs from my whole busy day. Very simple to do work andregular earning from this are much better than other regular 9 to 5 jobs. Go tothis site right now for more info.
.

.

HERE ————->> crea­tewor­k.pa­ges.de­v/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.