Smrt bodyguarda prezidenta Pavla: Sebevražda služební zbraní?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Smrt bodyguarda prezidenta Pavla: Sebevražda služební zbraní?!

Prezident Pavel je vždy obklopen ochrankou
Prezident Pavel je vždy obklopen ochrankou (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Tragická událost údajně postihla ochrannou službu, která chrání prezidenta Petra Pavla (61). Ta totiž měla přijít o jednoho kolegu, který měl spáchat sebevraždu. Na Hradě působil i za předchozí hlavy státu.

Ještě před několika dny měl policista z ochranné služby stát po boku hlavy státu a naplno pracovat. Policie ovšem případ s ohledem na pozůstalé odmítla komentovat. „K úmrtí policistů, pokud nesouvisí s výkonem služby, se zpravidla nevyjadřujeme a ani v tomto případě nebudeme dělat výjimku,“ řekl Aha! mluvčí Policejního prezídia Ondřej Moravčík.

Pavel promluvil na Ústavním soudu v Brně o soudci Fremrovi: Zatím ho nejmenuje

Video se připravuje ...

Podle informací rádia Prostor a deníku Aha! měl být mužem, který si sáhl na život, šestatřicetiletý R. P. Ten pracoval jako bodyguard už pro prezidenta Miloše Zemana (78). Zastřelit se měl o víkendu služební zbraní, ale není jasné kde. Ve středu měl znovu nastoupit do služby. O jeho skonu se včera dozvěděla i současná hlava státu. Mluvčí Hradu se ale odmítla k události vyjádřit a odkázala na policii. „V záležitosti otázek týkajících se členů ochranného týmu se, prosím, obraťte na tiskové oddělení Policejního prezidia České republiky, pod které spadá Útvar pro ochranu prezidenta České republiky,“ sdělila Aha!.

Prezident Pavel jmenova ústavní soudkyní Veroniku Křesťanovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
15. 8. 2023 • 08:22

Spatlané fotografie, všechno dohromady... s Mozambikem se kamarádila socialistická vláda, hodně tam jezdili doktoři a veterináři, když ze vrátili postavili si barák. Bylo to lukrativní pro nás...a teď se to vyhrabalo znovu a navazuje se spolupráce....to ČR jistě pozvedne... no co čekat o nevzdělané a nestrategické vlády... jenom hejká, svádí svojí neschopnost na předchozí vládu...smutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.