Hospitalizace Arabely Nagyové: Okamžitý zásah chirurgů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hospitalizace Arabely Nagyové: Okamžitý zásah chirurgů

Šťastná Arabela Jana Nagyová
Šťastná Arabela Jana Nagyová (ČTK, Česká televize)

Sotva se po letech vrátila na filmová plátna, už leží v nemocnici. Nezapomenutelná Aarabela Jana Nagyová ve svých čtyřiašesedáti letech chytá druhou hereckou mízu. Před tím však musí vyřešit jeden zdravotní problém...

Po natočení Arabely měla slušně našlápnuto na slibnou hereckou kariéru, ona však dala přednost lásce a rodině. Rozhodla se žít po boku partnera, německého podnikatele Pulma, ze kterým si žije svou pohádku už nejméně třicet let. 

Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech!

Video se připravuje ...

To, že se dostala znova na plátna, byla tak trochu náhoda. Do role, která měl patřit původně Libušce Šafránkové ve snímku Princ Mamánek, naskočila za pět minut dvanáct. Herecký talent tam pořád je, o čemž se přesvědčila celá řada diváků. I proto přišla další nabídka na roli... nicméně je tu problém. Herečku zrazuje zdraví. 

Fanouškům se totiž náhle a nečekaně ozvala přímo z nemocničního lůžka, kde má zavázanou nohu. K fotce připsala: „Meniskus je odoperovaný“. Tak snad bude brzy fit a její zdraví nebude hatit další herecké plány. 

Arabela je výkladní skříní špičkových triků. Seriálový fenomén s nejlepšími českými herci znají i v Austrálii

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.