Znásilnil tetu, dostal podmínku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Znásilnil tetu, dostal podmínku!

Od soudu odcházel spokojený.
Od soudu odcházel spokojený. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

S úsměvem a radostným výrazem ve tváři odcházel včera od Krajského soudu v Plzni Robin Š. (29). Za znásilnění své vlastní tetičky (63) dostal jen pětiletou podmínku. Státní zástupce přitom navrhoval trest pět let ve věznici s ostrahou.

Nechutné drama se odehrálo loni v červnu v jedné obci na Plzeňsku. Robin Š. žil v domě se svou tetou. Obýval přízemí, ona 1. patro. Osudný den se opil a tloukl na zamčené dveře na schodiště vedoucí nahoru. „Když mu žena otevřela, vrhl se na ni, chytil ji za ruku a odtáhl ji do obýváku. Zaklekl ji, strhal z ní oblečení,“ řekl státní zástupce Jiří Richtr.

Pachatel sahal ženě na intimní partie. Když si začal svlékat kalhoty, oběť toho využila a utekla do 1. patra, kde se zamkla. Robin Š. se k činu přiznal. „Projevil lítost a žije řádný život, byl dosud bezúhonnou osobou,“ zdůvodnil verdikt soudce Tomáš Bouček. Muž musí své tetě zaplatit 107 tisíc korun a také se podrobit ochranné protialkoholní léčbě v ambulantní formě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.