Soud s Afgháncem: Jednu ženu pobodal, druhou znásilnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soud s Afgháncem: Jednu ženu pobodal, druhou znásilnil!

Afghánec Esmat S. u Krajského soudu v Plzni.
Afghánec Esmat S. u Krajského soudu v Plzni. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Pokus vraždy a znásilnění o loňském Silvestru v Karlových Varech začal projednávat Krajský soud v Plzni. Podle obžaloby pachatel nejdříve jednu ženu pobodal. Druhou pak škrtil, až omdlela, pak ji svlékl a znásilnil.

Útoky na dvě ženy v Karlových Varech se staly loni při oslavách Silvestra. Se svými dvěma přáteli sem přijel Afghánec Esmat S. (24), který od roku 2015 žije v Německu se statusem žadatele o azyl.

„V parku dvakrát bodl kapesním nožem ženu (37) do hrudníku a břicha,“ uvedla státní zástupkyně Věra Brázdová. Včasná operace v nemocnici jí zachránila život. Jen o pár hodin později Afghánec s nožem v ruce zaútočil na dívku (19). „Srazil jí k zemi a sedl si na ní. Začal jí rdousit, dokud neomdlela. Pak ji znásilnil,“ řekla Věra Brázdová. „Necítím se vinen,“ řekl Esmat S. Tvrdil, že si na nic nepamatuje kvůli množství vypitého alkoholu. Hrozí mu až 18 let vězení. Soud pokračuje výslechy svědků.

Přečtěte si
AHel
7. 3. 2023 • 10:10

Verbeš!!!!! Uříznout to tam dole!!!! Prý status uprchlíka, to je hrůza, co si sem pouštíme. Každý Arab včetně Afgánců je potencionální hrozba!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.