Partnerská hádka vyvrcholila krveprolitím: Manželka útočila nožem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Partnerská hádka vyvrcholila krveprolitím: Manželka útočila nožem

Kriminalisté útok vyšetřovali dlouho do noci.
Kriminalisté útok vyšetřovali dlouho do noci.  (Foto Aktu.cz)

Šli si po krku. Rozepře starších manželů v Nučicích u Prahy vyvrcholila krveprolitím. Když nestačila ostrá slova, došlo na nabroušený nůž. Muž (65) i žena (57) skončili v nemocnicích. Oba jsou ve vážném stavu.

Kriminalisté případ šetří jako pokus o vraždu. „Podle všeho měla žena napadnout nožem svého muže a poté se zřejmě pokusila o sebevraždu,“ uvedla policistka Vlasta Suchánková. Co bylo motivem šarvátky, neupřesnila. Dosud nebyl nikdo ani obviněn. Oba aktéři nejsou schopni komunikovat, a tedy ani vypovídat. „Kriminalisté s nimi budou hovořit ihned poté, co to jejich zdravotní stav, ale i lékaři povolí,“ dodala Suchánková.

Policii o krvavém incidentu informovala v neděli před půl desátou večer středočeská záchranná služba, která na místo přijela jako první. „Ženu s těžkým poraněním hrudníku a krku musel lékař zaintubovat a napojit na umělou plicní ventilaci,“ uvedla mluvčí záchranářů Monika Nováková. Pacientku transportoval vrtulník do Fakultní nemocnice Motol. Její muž má středně těžké poranění krku. Sanitka ho dopravila do pražské vinohradské nemocnice. Bude-li žena shledána vinnou, mohla by skončit ve vězení na 10 až 18 let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.