Bordelmamá u soudu aneb... Šlapala celá rodina?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bordelmamá u soudu aneb... Šlapala celá rodina?!

Kuplířka Alena C. u Krajského soudu v Ostravě.
Kuplířka Alena C. u Krajského soudu v Ostravě. (Foto Aha! – M. Charbulák)

Tomu se ani nechce věřit. U soudu s Alenou C. (63) z Českého Těšína zaznívají věci, které jsou mimo představivost běžných lidí. Ženu žaloba viní z kuplířství, do kšeftu se sexem zapojila i své blízké.

Třeba snachu. A také nezletilou dívku (tehdy 16). Právě kvůli jejímu případu je souzena. „Nebudu proti Aleně vypovídat. Je osobou blízkou, rozumíme si, nahradila mi matku,“ řekla svědkyně, snacha obžalované. Jak Aha! zjistilo, je také jednou z žen, které se pro sexbyznys žalované prodávaly.

Alena C. měla prodávat i toho času nezletilou dívku, kterou do prostituce zatáhla máma, Alenina kamarádka. Dívka měla mít až 100 klientů měsíčně. Musela, jinak by skončila na ulici a neviděla by své malé sourozence, o něž se starala místo mámy. Ta šla sedět na čtyři roky, Aleně C. jich hrozí sedm. Přelíčení ještě pokračuje, k výslechu si volají další svědky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.