Optimista Zeman znovu úřadoval: Zavítal Babiš s flaškou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Optimista Zeman znovu úřadoval: Zavítal Babiš s flaškou!

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš na návštěvě v kanceláři exprezidenta Miloše Zemana (26.4.2023)
Šéf hnutí ANO Andrej Babiš na návštěvě v kanceláři exprezidenta Miloše Zemana (26.4.2023) (Blesk: Alexandr Malachovský)

Léta alkoholu holdující Miloš Zeman (78) si dle svých slov dá dnes už jen zcela výjimečně skleničku vína. K tomu se včera naskytla příležitost. Za exprezidentem do jeho pražské kanceláře zavítal bývalý šéf vlády Andrej Babiš (68, ANO), a ten s prázdnou nepřišel.

Na Zemanovo pozvání dorazil Babiš včera kolem poledne. Jak prozradil Aha!, exprezidentovi jako dárek přinesl portské, které koupil v nedaleké »sámošce«. Zeman jej přijal ve své kanceláři, jejíž vybavení bylo v uplynulých dnech podrobeno kritice. Úřadovna bývalé hlavy státu totiž vznikla vyklizením ložnice, přístup do domu navíc není bezbariérový, což je v případě Zemana upoutaného na vozík problém.

Babiš to slízl od Zemana: Bývalý prezident kritizoval u sebe v kanceláři šéfa ANO za prezidentskou volební kampaň

Video se připravuje ...

Ten na něm ale zůstat nemíní. „Předpokládám, že ještě jednou v životě budu chodit,“ řekl včera novinářům. A o čem se oba muži bavili? „Nejdříve jsem si vyslechl drtivou kritiku své kampaně na post pana prezidenta ČR a potom jsme se bavili o situaci v České republice, kdy pan prezident má velmi negativní názor na ministra financí pana Stanjuru,“ řekl Babiš po schůzce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.