Čtvrtý den »upocených« obstrukcí: Babiš volá Pavla na pomoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Čtvrtý den »upocených« obstrukcí: Babiš volá Pavla na pomoc

Teď se Babišovi Pavel hodí...
Teď se Babišovi Pavel hodí... (Foto SAha! – K. Kopáč, ČTK/M. Kamaryt)

Pořádná únava včera provázela čtvrtý den jednání o nižší valorizaci důchodů v dolní komoře. Vládní poslanci si navíc od šéfa ANO Andreje Babiše (68) vyslechli, že tu máme novou totalitu.

„Parlament bude o důležité věci rozhodovat zničený, unavený, zpocený... a na kraji nějakého fyzického zhroucení,“ popsala čtvrtý den obstrukcí ve Sněmovně poslankyně Barbora Urbanová (31, STAN). Ve čtvrtek v noci zároveň byla Sněmovna svědkem toho, že Babiš v projevu postup pětikoalice označil za novou totalitu.

Navíc šéf ANO vyzval svého rivala z voleb, generála Petra Pavla (61), aby vládní novelu, pokud ta Parlamentem projde, po své inauguraci vetoval. A na jak dlouho poslanci schůzování ještě vidí? „Jsem přesvědčený, že je reálné, abychom tuto mimořádnou schůzi dnes dojednali,“ napsal Aha! šéf klubu TOP 09 Jan Jakob (40). Do uzávěrky tohoto vydání ale Sněmovna stále jednala...

Přečtěte si
Stanislav Bártl
4. 3. 2023 • 13:14

...a co to je jiného, než totalita??? A mnohem horší, než ta minulá...nejhorší vláda od vzniku ČR, vláda lhářů, gaunerů a vlastizrádců...a to se týká i velké většiny poslanců a senátorů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.