Poslanec Babiš: Zase měl »áčko« ve Sněmovně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslanec Babiš: Zase měl »áčko« ve Sněmovně

Andrej Babiš na tiskovce ANO po jednání předsednictva oznámil, že zůstává předsedou i poslancem (8.2.2023)
Andrej Babiš na tiskovce ANO po jednání předsednictva oznámil, že zůstává předsedou i poslancem (8.2.2023) (Foto Blesk - Martin Přibyl)

Od oznámení šéfa ANO Andreje Babiše (68), že konečně začne chodit do Sněmovny, uběhlo jen několik hodin, a vše je zase jinak. Přitom tvrdil, jak ho práce poslance baví…

Babiš byl včera jedním ze zhruba 40 poslanců, kteří se z jednání omluvili. Dolní komora se zabývala novou brannou legislativou, která mj. rozšiřuje možnosti dobrovolného zapojení obyvatel do obrany Česka. Babiš ve středu po jednání předsednictva hnutí oznámil, že se stáhne trochu do pozadí, nic dalšího se však nemění.

Babiš pokračuje jako šéf ANO i poslanec, oznámil na tiskovce hnutí

Video se připravuje ...

„Zůstávám předsedou hnutí a budu chodit i do Sněmovny, jak jsem začal chodit. Konečně jsem pochopil, jak to funguje, vy tam musíte být vždycky, když se kliká, jinak oni jsou v kanceláři. Je to jako fajn práce, já si to užívám,“ uvedl expremiér. Ten zároveň oznámil, že hlavní tváří ANO odteď bude šéfka sněmovního klubu Alena Schillerová (58), stínovým premiérem pak místopředseda Karel Havlíček (53).

Přečtěte si
AHel
24. 2. 2023 • 11:55

....že jste takto nekontrolovali i jiné "nechodiče", proto to hodnotím za buzerování a hnus. Naložte všem stejně a né jen těm, kteří Vám nevoní. Každy v ČR ví, že sněmovna zela, zeje a bude poloprázdná....tak brzděte, prosím. Hnus.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.