Exministryně životního prostředí Anna Hubáčková: Z operace jsem byla nervózní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exministryně životního prostředí Anna Hubáčková: Z operace jsem byla nervózní!

Anna Hubáčková (za KDU-ČSL) se rozhodla skončit ve vládě jako ministryně životního prostředí ze zdravotních důvodů
Anna Hubáčková (za KDU-ČSL) se rozhodla skončit ve vládě jako ministryně životního prostředí ze zdravotních důvodů (Facebook - A. Hubáčková)

Prominentní pacientku mají ve své péči lékaři z Fakultní nemocnice Olomouc. Bývalá ministryně životního prostředí Anna Hubáčková (65, za KDU-ČSL) tam podstoupila dlouho plánovanou operaci.

„Čeká mě operační zákrok, jehož léčení potrvá čtyři až šest měsíců,“ uvedla Hubáčková začátkem října, když oznámila, že ve vládě Petra Fialy (58, ODS), ale i v Senátu, ze zdravotních důvodů končí. Včera pak na svůj Facebook vyvěsila fotku z nemocniční čekárny. U sebe měla tašku s věcmi, které bude po rekonvalescenci potřebovat, pořadový lístek a na tváři nervózní výraz. K němu se i přiznala. „Jsem ve skvělé péči lékařů a sestřiček FN Olomouc – mají můj velký obdiv. Na foto ještě trochu nervozita, dnes už lépe,“ napsala Hubáčková a prozradila, že je nyní na JIP. V reakci na fotku následovala smršť přání brzkého zotavení.

Ministryně Hubáčková ve vládě končí a jde na operaci! Adeptem lidovců Hladík

Video se připravuje ...

Náhradník čeká

Náhradník Petr Hladík (38, KDU-ČSL) dosud nepřesvědčil premiéra, aby jej navrhl ke jmenování prezidentu Miloši Zemanovi (78). V kanceláři Hladíka na brněnském magistrátu totiž minulý měsíc zasahovala policie v kauze přidělování městských bytů. Z ničeho ale obviněn nebyl a on sám jakékoliv pochybení odmítá. Rezort životního prostředí dočasně řídí šéf strany Marian Jurečka (41). Ten chce příští týden požádat Fialu, aby návrh na jmenování Hladíka prezidentovi předložil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.