Dostane matka (28) za vraždu dcery (†3) 22 let? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Dostane matka (28) za vraždu dcery (†3) 22 let?

Matka u Krajského soudu v Plzni.
Matka u Krajského soudu v Plzni. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Výjimečný trest 22 let vězení navrhl včera státní zástupce pro ženu (28) z Karlových Varů. Ta se u krajského soudu v Plzni zpovídá z vraždy dcery (†3) a pokusu vraždy synka (5).

Vše se odehrálo o Velikonocích v bytě v Doubí v Karlových Varech. „S nožem dceru devětkrát bodla do krku, dívka zemřela. Synovi zasadila pět ran, lékaři mu zachránili život,“ řekl státní zástupce Václav Průcha. V bytě byl ještě dvouměsíční kojenec, kterému se naštěstí nic nestalo. Tragédie se odehrála v den, kdy se měla žena z bytu vystěhovat, neboť neměla zaplacený nájem.

„Chtěla jsem děti chránit, protože jsem nevěděla, co se bude dál dít, že nebudou mít, co jíst. Nevěděla jsem, jak mám situaci řešit. Tak jsem to vše chtěla ukončit,“ řekla žena. U soudu včera vypovídal ženin druh a otec dětí, který řekl, že o vystěhování z bytu nevěděl. Obhajoba zpochybnila ženinu příčetnost a navrhla potrestat ji pouze za zabití, a to sníženým trestem v délce tří až pěti let. Rozsudek vynese soud dnes.

Přečtěte si
miroslava13
10. 11. 2022 • 12:16

kdyby matka raději místo dělání dětí myslela na své zabezpečení a vydělala si nejprve na nájem a pak teprve dělala děti, bylo by vše O.K. Jenže některé pipiny neumějí nic jiného než ro.....ut nohy. chudinky ty dětičky, co za nic nemohly.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.