Pojďte s Andy Hlaváčkovou a Martinem Doktorem na Petřín podpořit malé sportovce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pojďte s Andy Hlaváčkovou a Martinem Doktorem na Petřín podpořit malé sportovce

 (SAZKA a.s.)

Přidejte se na vycházku, která má opravdu smysl. Česká olympijská nadace, stejně jako její generální partner Sazka, dlouhodobě podporuje sportování dětí a mládeže. Letošní oslava desátého výročí založení nadace je speciální a aktivní: společně zdoláme Petřín. Výtěžek z každého startovního čísla putuje na malé sportovce.

Nenechte si ujít skvělý zážitek a pojďte si vyšlápnout ve čtvrtek 6. října společně s předními českými sportovci a Sazkou na Petřínskou rozhlednu. Pohybem pořádně oslavíte dekádu fungování nadace a zažijete jedinečnou atmosféru, která za dva roky čeká české olympioniky u pařížské dominanty.

Chcete si na vrchol Petřína vyběhnout? Vystartujte s Martinem Doktorem nebo Ondřejem Synkem a dalšími už v 9 hodin ráno. Maminky s kočárky se vydají na vycházku v 11 hodin a doprovázet je se svými ratolestmi budou slavné sportovkyně jako tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, Šárka Strachová nebo basketbalistka Ilona Burgrová.

Podpořte děti, pro které sport není samozřejmost

Zakoupením startovního čísla přispějete dětem, jejichž rodiče nemají dostatek finančních prostředků na sportovní aktivity. Kromě pocitu z dobré věci čeká navíc na všechny krásný výhled na metropoli z Petřínské rozhledny: vstupné na věž je zdarma v rámci startovacího čísla.

Na Petřín nejen ve čtvrtek, ale kdykoliv

Nemůžete se akce zúčastnit, ale i přesto byste rádi podali pomocnou ruku těm, jejichž cesta ke sportu je o něco složitější? Zakupte si startovací číslo a udělejte si vlastní výšlap. Můžete jindy vyrazit také na Petřín, ale samozřejmě se počítá i jakékoliv jiné místo ve vašem okolí, které máte rádi.

Každý potom může přispět malým sportovcům, jejichž rodičům chybí finanční prostředky na jejich sportovní aktivity, libovolnou částkou na konto České olympijské nadace s číslem účtu 157457869/0300 a do zprávy pro příjemce uvést jednoduše: PETRINPRODETI. Sportovci ze znevýhodněných rodin, ale i z dětských domovů nebo pěstounské péče tak získají peníze na členské příspěvky, sportovní vybavení, sportovní kempy nebo sportovní soustředění.

10 let České olympijské nadace

Česká olympijská nadace je charitativní projekt Českého olympijského výboru, který byl založen 12. 12. 2012. Za dekádu fungování nadace podpořila 3 538 dětí ve věku od 6 do 18 let a rozdělila celkem 20 373 020,- Kč. O nadaci i výstupu na Petřín se dozvíte na stránkách www.olympijskytym.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.