Test osobnosti podle kuchyně: Křupavé, krvavé, natvrdo nebo s okurkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Test osobnosti podle kuchyně: Křupavé, krvavé, natvrdo nebo s okurkou?

Slanina
Slanina (Foto scom)

Že oblíbené jídlo odráží naši osobnost, je známá věc. Ovšem vědci teď přišli na to, že důležitý je i preferovaný způsob přípravy. Například na krvavém steaku prý ujíždějí kreativní lidé, řádně propečený si zase dopřávají přemýšliví strávníci. A do jaké skupiny patříte vy?

1. Pizza Křupavá

Vybírají si ji lidé, kteří si pevně stojí za svými názory, jsou cílevědomí a asertivní. Na své okolí ovšem mohou občas působit až příliš suverénně.

Nadýchaná a měkká

Tohle jsou ve své podstatě pohodáři. Bývají velmi spontánní, ale také sentimentální. Jsou poměrně snadno ovlivnitelní.

2. Omáčka Hustá

Tu vybírají strávníci neoblomní, tvrdí a spravedliví. Dokážou se rychle a dobře rozhodovat i ve složitých situacích.

Vodovější

Lehký sosík chutná lidem přátelským, se smyslem pro humor. Jsou citově založeni a občas některé věci prožívají víc, než je zdrávo.

3. Koláče a dorty

Ovocné

Bublaniny jsou vaše srdcovka? Tak to jste podle psychologů důstojní, zdvořilí a ve společnosti velmi oblíbení. Na někoho však můžete působit až příliš přízemně.

S krémem

Lidé několika tváří – na jednu stranu dobrodruzi tělem i duší, na druhou stranu sólisté, kteří chtějí být vždy všude první.

4. Steak Rare

Na krvavém fláku si pochutnávají extroverti, kreativní a zábavní lidé. Nezaleknou se žádné výzvy a nic pro ně většinou nebývá problém.

Well-done

Raději si dáte maso pořádně propečené? Pak si svá rozhodnutí vždy dlouho promýšlíte a také berete velký ohled i na lidi ve svém okolí.

5. Toast Dozlatova

Perfekcionisté, strávníci veskrze praktičtí chtějí toasty pouze zlehka opečené, měkoučké. Jsou to lidé veselí a jen tak něco je nerozhází.

S tmavou kůrkou

Oblíbili jste si pěkně křupavé, možná až připečené pečivo? To prý poukazuje na vaši svobodnou vůli a soběstačnost. Jste také velcí milovníci adrenalinu.

6. Vejce Natvrdo

Tohle jsou lidé odolní, trpěliví, ale také až přespříliš obezřetní. Neradi se dostávají do nekomfortních situací, a tak se řídí heslem: Dvakrát měř, jednou řež.

Naměkko

Raději tekutý vnitřek? Tak to z vás přímo sálá nezlomná energie a chuť do života. Máte dobrou představivost, ovšem často reagujete velmi impulzivně.

7. Burger s okurkou

Vás jen tak něco nerozhází! Nic pro vás nepředstavuje problém, na všem se snažíte najít něco dobrého. A ani odvaha vám nechybí.

Bez okurky

Pozorní, věrní a milí lidé, kteří si občas věci malují až moc dorůžova. A tak je nakonec dost zaskočí, pokud se situace nevyvíjí přesně podle jejich představ.

8. Čokoláda z lednice

Vy jen tak někomu nevěříte, že? Nejradši se spoléháte sami na sebe. Na druhou stranu vždy vystupujete slušně a jste upřímní –body pro vás.

Ze spižírny

Rádi kolem sebe máte společnost, nechcete o důležitých věcech rozhodovat sami. Také vás nebaví pitvat emoce své nebo svých blízkých. Berete život takový, jaký je.

9. Palačinky nebo lívance?

Lívance

Tihle lidé nevydrží chvíli sedět, pořád se musí někde ochomýtat a něco dělat. Jsou to duší dobrodruzi a mají tendenci věci zveličovat.

Palačinky

Klasické palačinky milují inteligentní strávníci, kteří rádi tráví čas jen sami se sebou, přemýšlením. Jsou ale také k druhým tolerantní a umějí poradit.

10. Slanina Vypečená

Chcete, aby to pěkně křuplo? Tak to jste veselá duše, která miluje zábavu. Rádi vedete dlouhé diskuze a umíte v nich být velmi přesvědčiví.

Žvýkavá

Kdo má radši slaninu pěkně prorostlou, je laskavý, dobromyslný a pozor – prý také čistotný. Nemá problém přiznat vlastní chybu.

11. Brambory Smažené/pečené

Je libo hranolky? Tak to jste zvídaví lidé, které zajímají nejnovější trendy. Občas se ale za každou cenu snažíte působit mladistvě, přestože nejlepší roky už máte za sebou.

Vařené

Klasiku vyhledávají konzumenti pracovití, spíše konzervativnějšího ražení. Jsou to dobří přátelé, neboť umí udržet tajemství a jsou velmi loajální.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.