Netradiční koníček penzisty: Nabízí vlastní sperma z dodávky, má už 129 dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Netradiční koníček penzisty: Nabízí vlastní sperma z dodávky, má už 129 dětí!

Učitel nadsamec...
Učitel nadsamec... (Foto Facebook)

Tvrdí o sobě, že je nejplodnějším dárcem spermatu na světě. Na »kontě« má už 129 dětí, dalších devět se brzy narodí. Brit Clive Jones (66), učitel na penzi, ale nehodlá zpomalit – chce dosáhnout mety 150 potomků!

Vše začalo před osmi lety, kdy si Clive v novinách přečetl smutný příběh o páru, který nemohl mít miminko. Rozhodl se proto zajít do sperma banky, aby podobným případům zabránil a přispěl svojí troškou do mlýna. Tam ale narazil – kvůli jeho věku ho odmítli. A tak začal inzerovat na vlastní pěst na Facebooku, kde sklidil obrovský úspěch. „Nic za to nechci, jen si řeknu něco za benzin,“ vysvětluje. „Když se s někým domluvím, nasednu do dodávky a dojedu na místo. Vzadu si pak odeberu sperma,“ popisuje celý proces a dodává, že štěstí párů je pro něj největší motivací.

„Nyní mám 129 narozených dětí, devět dalších je na cestě. Budu v tom pokračovat, dokud jich nebude 150,“ tvrdí s jistotou otec tří vlastních potomků, jehož i kvůli tomuto nevšednímu koníčku opustila žena. Přestože počínání muže není protizákonné, úřady před ním varují. „Nemáme pravomoc bránit lidem, aby si sami zařídili dárcovství spermatu, ale měli by si zjistit veškeré informace, které potřebují k tomu, aby se rozhodli pro správného dárce. Proto vždy doporučujeme, aby se dárci i pacienti nechali odborně vyšetřit,“ nabádají kontrolní orgány. I přesto má Clive se svým pokoutním dárcovstvím z dodávky úspěch.

Přečtěte si
-bello-
28. 1. 2022 • 12:41

Blééééé

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.