Bojím se randit: Díky DNA testu zjistila, že má desítky sourozenců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bojím se randit: Díky DNA testu zjistila, že má desítky sourozenců!

Izzy si s nastalou situací neví rady.
Izzy si s nastalou situací neví rady. (Foto TikTok)

V minulosti je lepší se nešťourat! Teď už to ví i Italka Izzy (23), která si v touze poznat své předky nechala udělat DNA test. Zjistila však, že po světě běhá přes 50 jejích sourozenců. Její otec byl totiž velmi štědrým dárcem spermatu.

„Teď abych se bála randit, abych nenarazila někde na příbuzného,“ svěřila se Izzy na sociální síti TikTok. „Cítím se nepříjemně, je to opravdu neobvyklá věc. Snažím se na to nemyslet a uvěřit tomu, že se mě to netýká. Není to tak, že bych nikdy nechtěla poznat své sourozence, možná s některými zkusím navázat vztah, zatím se na to ale necítím,” dodala. Izzy pátrala po předcích ze strany svého biologického otce, vychovala ji totiž máma s přítelem.

Protože spolu tento pár nemohl mít děti, zaplatil si umělé oplodnění pomocí spermabanky ve Spojených státech. Jak ale ukázal DNA test, sperma biologického otce Izzy bylo použito nejenom pro umělé oplodnění její matky, ale i řady dalších žen. Na Facebooku dokonce existuje skupina lidí, kteří se stejně jako Izzy narodili díky umělému oplodnění spermatem stejného dárce. Když se Italka na skupinu napojila, ukázalo se, že je tam přes 50 lidí sice rozdílného věku, ale se stejným osudem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.