Bizarní živobytí málem Britku usmrtilo: Kvůli prdům skončila ve špitále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bizarní živobytí málem Britku usmrtilo: Kvůli prdům skončila ve špitále!

Problémy jí způsobila dieta podporující vznik plynů ve střevech.
Problémy jí způsobila dieta podporující vznik plynů ve střevech. (Foto Instagram)

Ženu, která si vydělávala prodejem prdů (Aha! informovalo), hospitalizovali s náběhem na infarkt. Ano, čtete správně, hvězdička britské reality show 90 dní do svatby si ještě do minulého týdne přišla na pěkné peníze, když ve skleněných nádobkách prodávala své prdy.

Stephanie Matto (31), která si díky svému »proprděnému« projektu přišla až na 37 tisíc liber (1 073 000 korun) týdně, si bude muset dát na chvilku pauzu. V týdnu totiž skončila na pohotovosti poté, co ucítila vystřelující bolest na hrudi. Steph se o svém zážitku podělila se svými fanoušky: „Myslela jsem si, že to jsou mé poslední chvíle. Přehnala jsem to.“ Své prdy začala prodávat v listopadu loňského roku, a aby udržela krok s poptávkou, která ji přiměla vytlačit až 50 sklenic týdně, rozhodla se tato »prdící podnikatelka« pro fazolovou a vaječnou dietu, která ji ovšem málem stála život.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.