Špinavý experiment! Britka na protest přestala mýt nádobí i prát prádlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Špinavý experiment! Britka na protest přestala mýt nádobí i prát prádlo

Už po třetím dnu došlo čisté nádobí.
Už po třetím dnu došlo čisté nádobí.  (Foto Twitter)

Britka znavená neustálými domácími pracemi se rozhodla pro malý experiment a začala stávkovat. Konec umývání nádobí, konec praní prádla. Její dům tak vypadá jako po apokalypse.

Před dvěma dny jsem se rozhodla přestat umývat nádobí. Vařím jen já a nehodlám zároveň sama i uklízet. Brzy nám dojdou lžičky, hrnky i nádobí,“ píše v úvodním příspěvku na Twitteru žena pod pseudonymem Miss Potkin. Je to hra kdo s koho – vydrží život v chaosu déle matka dvou dětí, nebo její zhýčkaná rodina? Realitou se tak stalo špinavé nádobí ležící po celém domě, nedojedené a neuklizené jídlo, stejně tak kopy špinavého oblečení a nevynesené koše.

Její malý experiment se po sociálních sítích šíří jako lavina, sympatizují s ní tisíce unavených matek, které po práci tráví večery neustálým uklízením po svých blízkých. „Není to náš životní styl. Je to lekce, protože chci, aby mě rodina respektovala,“ reagovala na jeden ze stovek komentářů a postěžovala si, že po 14 hodinách práce je pěkně unavená. Miss Potkin přiznala, že si během třídenního experimentu užila kopu legrace, těší se však na to, až se dům znovu provoní vůní růží a čerstvě vypraného prádla.



Přečtěte si
-bello-
25. 3. 2021 • 21:12

a co takhle dát si práci a děti vychovávat!
Chtěla bych vidět , jak to vypadá, když je podle ní uklizeno!
Britská představa pořádku je jiná, než ta česká a mají docela hnůj a syrovo v jejich bytech i domech.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.