Válka sousedů v Británii: SLUNCE, SENO... ANGLIE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Válka sousedů v Británii: SLUNCE, SENO... ANGLIE

Cliff s kamarády vrátili všechen bordel tam, kam podle nich patří.
Cliff s kamarády vrátili všechen bordel tam, kam podle nich patří. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Nenechte se zmást, český režisér Zdeněk Troška (67) se nechystá točit další komedii. To jen spor dvou sousedů v západním Londýně připomíná jeho dílo Slunce, seno a pár facek (1989). Místo facek tu ale vzduchem létají televize, nábytek a další harampádí!

O co vlastně jde? Jistý Cliff Hamilton, povoláním developer, si v dubnu za 6,3 milionu korun koupil pozemek, kde se chystá postavit dům. Když na místo v týdnu přijel, zjistil, že je zasypané nepořádkem! Prsty v tom podle okolí má jeho soused, jistý Gurvinder Singh Luthra (68), a jeho 37letý syn. „Rozšiřují svůj dům a celý minulý týden házeli bordel na sousední pozemek,“ sdělil svědek, který si nepřál být jmenován.

Hamilton si nenechal nic líbit a spolu s kamarády začal vše házet zpátky přes zeď, což Luthra dopálilo, rozmíšku mezi nimi musela klidnit až policie. „Není to od nás,“ brání se. „Minulý měsíc tu zastavila bílá dodávka a vyložila spoustu smetí. Nahlásili jsme to na policii. Proti Hamiltonovi podniknu potřebné právní kroky!“ vyhrožuje. Tak uvidíme, kde je skutečně pravda…

Přečtěte si
tryskomys
23. 8. 2020 • 11:50

I chladní Angličané se rozpálí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.