Poškodil jí mozek! Hodil holčičku (1 měs.) na gauč a dal jí facku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poškodil jí mozek! Hodil holčičku (1 měs.) na gauč a dal jí facku

Lukáš C. u soudu.
Lukáš C. u soudu. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Krutě se zachoval osud k teprve roční holčičce z Orlové. Jejímu otčímovi Lukáši C. (23) tak vadil dětský pláč, že jí podle obžaloby nevratně poškodil mozek!

Loni 20. dubna holčičku (tehdy 1 měsíc) Lukáš C. hlídal. Když se hodinu po půlnoci rozplakala, popadl ho podle obžaloby amok. „Rozezlen z této situace ji prudce odhodil na sedací soupravu. Když nezletilá stále plakala, větší silou ji uhodil do tváře,“ popsal útok v orlovském bytě žalobce. Děvčátko má doživotně poškozený mozek. „Nehodil jsem s ní a ani jsem jí nedal facku. Cítím se nevinen.

Jsem nervák po otci, ale umím to kočírovat,“ hájil se Lukáš C. a tvrdil, že holčičce ublížila její vlastní matka Ivana. Ta dívenku opustila a nový život hledá na jihu Moravy. Invalidní holčička vyrůstá v pěstounské rodině. Žalobce Lukášovi navrhl, aby přijal osmiletou káznici se zvýšenou ostrahou, a protože na to nepřistoupil, hrozí mu až 12 let vězení.

Čeká dítě s tetou holčičky

Než policisté stačili Lukáše C. zatknout, otěhotněla s ním sestřenice Ivany (teta holčičky) a další dítě má z předchozího vztahu se svou nevlastní sestrou.

Přečtěte si
mika
25. 11. 2021 • 11:07

dělá děti a má iq tykve. zavřít a platit na tu holčičku a na její veškerou péči zdravotní a rehabilitační!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.