Češka Martina měla zavraždit dcerku (†5)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Češka Martina měla zavraždit dcerku (†5)!

Alijah Thomasová
Alijah Thomasová (Foto Profimedia.cz)

Podezřelá z hrůzné vraždy holčičky Alijah Thomasové (†5), která otřásla bohatou částí západního Londýna, už má jméno: je jí Češka Martina M. (41)! Ta se objevila u westminsterského soudu, během dvouminutového slyšení uvedla své jméno, bydliště a byla ihned poslána do vazby. Další stání ji čeká 20. září.

Co se vlastně v ulici Leyborne Avenue, kde domy stojí od 30 milionů Kč výš, stalo, zůstává záhadou. Ačkoli vyšetřovatelé ještě nedostali od koronera zprávu o příčině smrti, Martinu už obvinili z vraždy, zřejmě na základě jejího přiznání. Policie dorazila na místo tragédie 14. září hodinu po poledni. V bytě v prvním patře našli bezvládnou Aliju, kterou už nedokázali oživit. Sousedé o Martině M. hovoří hezky. „Holčička byla vždy pěkně oblečená a její matka na ni nikdy nezvýšila hlas. Ona pochází z Česka, táta dívky je Jamajčan,“ uvedla jedna ze sousedek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.