Píchala kamarádce do páteře smrtící bakterie: CHTĚLA JÍ VZÍT SYNA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Píchala kamarádce do páteře smrtící bakterie: CHTĚLA JÍ VZÍT SYNA

Rachel a syn, po kterém Janie toužila.
Rachel a syn, po kterém Janie toužila. (Foto Facebook, scom)

Rachel, která si prošla několika operacemi páteře, spoléhala na pomoc své spolubydlící, učitelky biologie Janie Lynn Riddové (51). Netušila však, že její kamarádka spřádá plány, jak jí ukrást syna a shrábnout životní pojistku!

Rachel požádala svou kamarádku o pomoc s pícháním léku ve formě injekce. Místo úlevy však pokaždé křičela bolestí. Po určité době si zároveň všimla bouliček, které se jí tvořily u míst vpichu. Když vyhledala lékařskou pomoc, pravda vyšla najevo – její pečovatelka a nejlepší kamarádka jí do páteře místo léku píchala bakterie E.coli a K.oxytoca. Ty se běžně vyskytují ve střevech, mohou ale způsobit řadu potíží – od průjmů po závratě, horečky, zvracení až po ucpání ledvin a vnitřní krvácení!

Zasáhla až FBI
Látky Riddová údajně sehnala na temném webu, což je oblast neregulovaného internetu, na kterém dochází k ilegálním činnostem. Kamarádku se nejdřív snažila otrávit inzulinem, když však ani to nezabralo, pokusila se sehnat bakterii VRSA, která odolává téměř všem antibiotikům. Netušila však, že jejím dealerem je agent FBI v utajení, který její lest odhalil. Riddové teď hrozí až 20 let vězení, mimo jiné i za držení zbraně hromadného ničení.

Oběť nic netušila
Hlavním motivem pokusu o vraždu byla podle právníků »posedlost Riddové synem Rachel«. Dvojice kamarádek se totiž dohodla na tom, že v případě smrti Rachel si Riddová vezme jejího autistického syna do péče. Že to však Riddová myslela k smrti vážně, se Rachel dozvěděla až od FBI.



Přečtěte si
-bello-
28. 8. 2020 • 12:26

Mě zaujalo, že to byla spolubydlící.Tedy ve věku 50 let neměla učitelka vlastní bydlení, jak je tam zvykem a ani asi matka toho syna .
My jsme ale v Česku díky " tvrdému kapitalismu " došli k stejnému problému a nestíháme se divit, že Západ se hroutí a spěje k Marxismu, i když pravda, v našem pojetí socialismu dávky a "mzda za nic " neexistovaly a muselo se makat !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.