Prodáme luxusní vilu za 690 milionů: Majitel je však pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prodáme luxusní vilu za 690 milionů: Majitel je však pes!

Psí boháč Gunther IV.
Psí boháč Gunther IV. (Foto Compass Reality)

Inzerát v rubrice luxusních realit by mohl znít třeba takto: Prodáme překrásné rodinné sídlo v toskánském stylu v Miami, v němž žila sama Madonna. Cena: 690 milionů Kč. Zn.: Mluvit s majitelem není možné. Je to totiž PES!

Zvířecích mazlíčků, kteří po svých excentrických páníčcích zdědili obrovské majetky, je víc než dost. Vzpomeňme jen na birmanskou kočku Choupette módního návrháře Karla Lagerfelda, který zemřel před 2,5 roky. Německý ovčák Günther IV. se stal nejbohatším zvířetem světa poté, co skonala fenka Trouble realitní magnáty Leony Helmsleyové.

Rozmazlené psisko zdědilo jmění ve výši 1,3 miliardy Kč po svém otci Güntherovi III., kterému už v roce 1992 veškeré své jmění odkázala německá hraběnka Karlotta Leibensteinová. Dnes tak má víc šperků a majetku než kdejaký lidský boháč, přitom nemusí nic dělat, jen poléhává, štěká a žere steaky anebo kaviár ze značkových misek, kam mu je servírují osobní služebná či komorník.

Součástí jeho dědictví po otci bylo i rozlehlé panství kdysi patřící zpěvačce Madonně (63), které nyní nabízí k prodeji. A náramně na něm vydělá! Královna popu je totiž agentům Günthera III. prodala v červenci 2000 za »pouhých« 156 milionů Kč. Ohromující dům na mořském pobřeží s devíti ložnicemi a osmi koupelnami nabízí rovněž obrovský bazén, velké zahrady s palmami a moderní krémové interiéry. Kvůli pozbyté »boudě « na Floridě určitě Günther IV. žalem výt nebude, má totiž dost dalších – např. na Bahamách, v Itálii či Německu...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.