Překonali jste virus? Vemte své zdraví opět do vlastních rukou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překonali jste virus? Vemte své zdraví opět do vlastních rukou

 (Shutterstock)

Překonali jste Covid-19 ale stále vás trápí zdravotní potíže? Nejste sám. Pro vás a mnoho dalších byl vyvinut doplněk stravy Restart Covital.

Potravinový doplněk Restart Covital jsme rozdělili na Restart Covital Day a Restart Covital Night. A to z toho důvodu, že každý z těchto doplňků přináší benefity vhodné pro jinou denní dobu. Jejich kombinací pak můžete pokrýt opravdu široké spektrum nepříjemných symptomů, od kterých vám může pomoci ulevit.

Restart Covital Day

Tento vitamínový a minerální doplněk stravy s obsahem baicalinu, aescinu, vitamínů C, B6, B12, D3, zinku a hořčíku přispívá ke zmírnění širokého spektra symptomů vznikajících při zvýšené fyzické a psychické zátěži či po prodělání infekčních onemocnění, jako např. covidu-19.

Spojení všech těchto složek pomáhá zmírnit únavu, podporuje normální funkci metabolismu a imunitní soustavy a chrání buňky před oxidačním stresem. Dále pomáhá zmírnit zánět a přispívá ke zdraví svalů a kloubů. Pomáhá také udržet správnou funkci psychiky a tím dobrý psychický stav. A v neposlední řadě podporuje také zdraví kardiovaskulární soustavy, zraku, pokožky, nehtů a vlasů.

Restart Covital Night

Restart Covital Night je též doplněk stravy s kombinací vitamínů a minerálů. Obsahuje baicalin, vitamín D3, zinek, hořčík, 5-HTP a extrakt kozlíku lékařského. Spojení těchto složek pomáhá především ke zmírnění potíží spojených se spánkem a uvolněním.

Doplněk stravy přispívá ke kvalitnějšímu spánku, snadnějšímu usínání a relaxaci. Také pomáhá udržet duševní pohodu a co nejvíce eliminovat stres. Dále chrání buňky před oxidačním stresem, podporuje funkci imunitního systému a udržuje zdraví svalů, kloubů, pokožky, nehtů, vlasů a zraku.

Proč Restart Covital Day & Night užívat?

Poslední rok byl pro všechny z mnoha důvodů velmi stresující. Kvůli tomu dnes trpí spousta lidí psychickými i fyzickými problémy, kterých se není vždy úplně jednoduché zbavit. A právě doplňky stravy Restart Covital od nich mohou pomoci ulevit.

Užívání Restart Covital Day + Night vám může pomoci chytit doslova druhý dech a konečně se volně nadechnout.

Takže pokud na vás nepříjemná situace uplynulého roku psychicky či fyzicky nějakým způsobem doléhá, určitě byste měli zkusit sáhnout právě po nich.

Více zde https://www.jsemstalekost. cz/restart-po-nemoci

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.