Velikonoční dobroty pečou pro dva okresy: Z hotelu se stala pekárna
Nápaditě vyřešili vládní uzavření kvůli covidovým opatřením v Horském hotelu Lesná na hranici chomutovského a mosteckého okresu. Naučili se péct a zřídili Krušnohorskou pekárnu se šamotovou pecí.
Loni na jaře začali v Horském hotelu Lesná nabízet chleba a moravské koláčky. Letos nově do nabídky přidali beránky, mazance a další velikonoční dobroty. Po uzavření okresů zřídili majitelé hotelu dvě výdejová okénka. V infocentru si objednávky z Krušnohorské pekárny vyzvedávají lidé z Mostecka, zákazníci z Chomutovska si ho vyzvedávají ve výdejovém okénku hotelu. „Nechtěli jsme rezignovat a vymýšlíme nové věci, aby na nás lidé nezapomněli,“ řekl majitel hotelu Antonín Herzán.