Hyenismus v nemocnici! Okradl sestřičky z covidového oddělení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hyenismus v nemocnici! Okradl sestřičky z covidového oddělení

Poznáváte zloděje? Informujte o tom policii.
Poznáváte zloděje? Informujte o tom policii. (Foto PČR)

Zatímco sestřičky z náchodské nemocnice bojovaly o životy pacientů s covidem, »vybral« jejich sesternu zloděj. Sebral peníze, platební karty, i jejich doklady.

Grázla zachytily nemocniční kamery, jak se nejprve potloukal po chodbách a bral za kliky dveří. Když zjistil, že má volný přístup do sesterny, neváhal, vešel dovnitř a prošacoval sestrám oblečení. „Chvíli tam pobyl a pak spěšně odešel. O své peněženky přišlo osm sester,“ uvedla policistka Iva Kormošová. Zapomněl batoh Policie má stopu, která byl mohla vést k zadržení zloděje. „Na chodbě jsme nalezli batoh, který by mu měl patřit. Muž ho měl pouze při vstupu,“ řekla Kormošová s tím, že ho natočily i kamery na nádraží. „Krátce před půl osmou večer nastoupil do vlaku, jedoucího směrem na Choceň,“ doplnila policistka.

Poznáváte ho?

Muž kradl v nemocnici už v pondělí, krátce před sedmou večer, nyní však policie zveřejnila záběry z kamer. „Pokud muže poznáváte, volejte linku 158,“ nabádá Kormošová. Zloděj může být v případě dopadení odsouzen až na osm let vězení.

Je to hulvátství!

Pořádně naštvaný je ředitel náchodské nemocnice. „Přijít krást do nemocnice je čiré hulváství,“ řekl televizi Prima Jan Mach. Ten zjišťuje, jestli bude moci ukradené peněženky s hotovostí nahradit z pojistky nemocnice. Ztratilo se 10 tisíc.

Poznáváte zloděje? Informujte o tom policii.

Při vstupu do nemocnice držel grázl v ruce batoh.

Nejprve chodil po chodbě a bral za kliky dveří.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.